Trustpilot
top of page

Nye spændende uger er overstået!


Virkelig spændende moduler jeg har været igennem de sidste 4 uger, så jeg har heller ikke haft tid til at opdaterer min blog i et stykke tid.

Men, her er der en masse forskellige Optagelses billeder jeg har taget af mit domæne, samt mine serverer, og hvilke roller de har.

Det er et virkelig spændende emne for mig, da det her er starten på infrastruktureren i mit domæne og hvordan det skal bruges. Det hele vil blive brugt som mit test miljø til diverse nye systemer og funktioner jeg sætter op. Mange af mine brugere har allerede på nuværende tidspunkt begrænsninger på, såsom en fast hjemmeside af mit Intranet, begrænset adgang til Registry, Kontrol panel osv. osv. Det hjælper mig meget at sætte mig ind i tingene for at forstå hvordan det hele er skruet sammen, og hvordan jeg kan bruge det her i praksis, hvad enten det er gennem min egen hjemmeside/virksomhed, eller i et andet arbejde i en anden virksomhed.

Anyways, dette er min opdatering på min blog på min hjemmeside, hvis det er noget du kan bruge i fremtiden til dine opsætninger, kan du altid skrive til mig på mail, så kan jeg måske hjælpe med at opsætte de her virtuelle miljø for dig.

Hav en rigtig god weekend. M.v.h. Laszloit.

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Social Dilemma og Algoritmer

Mine seere, de af jer der bekymrer for jeres sikkerhed, personlige data, og meget mere, burde tage jer tid til og se denne Dokumentar på Netflix, kaldet: The Social Dilemma. Den er uhyre detaljeret og

Comments


bottom of page