Trustpilot
top of page

Linux Red Hat

Det startede med et skoleprojekt, hvor vi skulle implementere Linux systemer/servere, Core masters, Core klienter (med GUI), Kloning af disse, til at bygge andre servere, DHCP,DNS,FW og mange flere. Opsætningen af disse bliver vist på de snapshots jeg har lavet, og bygget mig frem til. Det er et spændende projekt og få til at virke, men må ærligt indrømme at jeg ikke er vildt dygtig til Linux i forhold til MS Windows.


conf. filerne skulle sættes op manuelt til hver enkelt server, og disse er blevet udfyldt til og matche min topologi, så det hele virker som det skal.

Min Klient som er knyttet til min dhcp server, som er på Vnet1, kan komme på google på en virtuel maskine uden fare for at maskinen kan blive hacket og overtaget, taget i betragtning af at det er en Virtuel maskine, kan det ikke ramme min fysiske maskine hvis jeg laver fejlsøgninger osv. :)

På min firewall, skal der selvfølgeligvis sættes flere regler & protokoller op hvis dette er nødvendigt, af ren sikkerhedsmæssige årsager.

Men, projektet gik fint, og det virker som det skal. :)

Dette er gjort under mit H1 forløb som Datateknikker specialist anno sept. 2022

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page